Τι φιλτράρει κάθε στάδιο στην ώσμωση.

Water Filters Glasses Water Ice

1. Πρώτο στάδιο: PPF

PPF είναι η προ επεξεργασία φίλτρο εξαγνιστή εσωτερικού εξοπλισμού. Είναι το πρώτο βήμα για τον καθαρισμό του ακατέργαστου νερού το οποίο μπορεί να διηθήματος άμμο, πηλό, σκουριά και την αιωρούμενη ουσία.

 

2. Δεύτερο στάδιο: UDF

Φίλτρο ενεργού άνθρακα έχει το υψηλό adsorptivity που μπορεί να αφαιρέσει το υπολειπόμενο χλωριούχο, το χρώμα, την οσμή και οργανική ουσία.

 

3. Τρίτο στάδιο: φίλτρο ΚΟΤ

ΚΟΤ μπορεί να προσροφά την ιόντων βαρέων μετάλλων από το νερό. Είναι μια επιπλέον λειτουργία θεραπεία για το UDF στάδιο, που μπορεί να αφαιρέσει το υπόλοιπο χλωριούχο, το χρώμα, η οσμή και η οργανική ουσία περαιτέρω.

 

4. Τέταρτο στάδιο: μεμβράνη RO

Το άνοιγμα της μεμβράνης αντίστροφης ώσμωσης είναι 0.0001um. Μπορεί μέσω αφαιρέσετε την βακτηριακή, ιών, βαρέων μετάλλων και οργανικής ουσίας στο νερό περαιτέρω.

 

5. Πέμπτο στάδιο: T33

T33 μπορεί να αφαιρέσει τη μυρωδιά περαιτέρω, αύξηση της περιεκτικότητας σε οξυγόνο και εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηριδίων.

 

6. Έξι στάδιο: ορυκτή πέτρα φίλτρο

Γυρνώντας τακτικά το νερό στο φρέσκο μεταλλικό νερό απορροφώντας και dissoving μια σειρά από επιβλαβές υλικό όπως βαρέα μέταλλα και vacterial. Αυτά τα πέτρα που λαμβάνονται από το βυθό της θάλασσας σε βάθη που κυμαίνονται από 300 έως 500 μέτρα, αλλάξτε τακτική νερό αλκαλικά τύπου μέσω μιας αντίδρασης ιόντων που αλλάζει.

 

Αντικαταστήστε το φίλτρο τακτικά για να διατηρηθεί αγνό και καθαρό νερό. Συνιστάται η αντικατάσταση του κύκλου:

PPF  3-6 μήνες

UDF   5-10 μήνες

ΚΟT   4-9 μήνες

RO     12-24 μήνες

UDF    5-10 μήνες

MSF    5-10 μήνες

 

 

Image by Freepik